Coşul tău este gol!

TOATE CATEGORIILE

Plata card si rate

Pentru a se adapta cat mai bine la solicitarile si nevoile clientilor sai, CBMania.ro a implementat incepand cu data de 21 Aprilie 2015 sistemul de plata cu card online. Astfel, daca dorim sa platim cumparaturile cu cardul printr-un sistem securizat acum putem.

Procesator de plati online Mobil PayPlatile online se pot face cu orice card activ prin intermediul portalului online pus la dispozitie de procesatorul de plati MobilPay. Astfel, in functie de cardul sau banca dumneavoastra, exista diferite modalitati de securizare a platilor cum ar fi 3D Secure.

Cum moda platilor in rate a prins foarte bine in Romania, CBMania.ro ofera si posibilitatea de plata online in 4 rate egale pentru cardurile StarBT emise de Banca Transilvania, Cardurile Avantaj emise de Credite Europe Bank si Bonus Card al celor de la Garanti Bank. Mai jos vom oferi mai multe detalii despre fiecare banca / card in parte pentru a elimina pe cat posibil confuziile sau neintelegerile in privinta acestui sistem de plata.

Inainte vom face cateva precizari:
- Pentru platile online cu cardul in rate nu sunt percepute comisioane;
- Platile se realizeaza in conditii de maxima siguranta oferite de platforma 3D Secure a procesatorului de plati MobilPay.
- Dupa finalizarea comenzii si introducerea numarului de card veti putea selecta numarul de rate dorit (intre 1 si 4). Indiferent de numarul de rate ales, nu veti plati dobanda.
- Comanda minima pentru plata in rata este de 100 lei.


Card de cumparaturi Star BT BANCA TRANSILVANIA - StarBT

Pentru platile in rate banca Transilvania a introdus pe piata cardurile de credit StarBT. Persoane ce detin carduri (Visa sau Mastercard) pot achita intre 1 si 4 rate fixe fara dobanda sau plata integrala pentru orice cumparatura efectuata la CBMania.ro doar prin sistemul online.

Pentru a plati cu cardul online, selectati ca metoda de plata optiunea Credi Card / Debit Card (MobilPay). Plata va fi procesata direct de catre banca emitenta, Banca Transilvania prin intermediul platformei de plati. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.

Mai multe informatii, modalitati de obtinere a cardului sau raportare a unor nereguli va rugam contactati serviciul de relatii al bancii la numerele de telefon: 0264.594.337 (apelabil din orice retea, inclusiv international), 0800.80.2273 (apel gratuit din orice retea nationala) sau online accesand site-ul bancii.


Card de cumparaturi Card AvantajCREDITE EUROPE BANK - Card Avantaj

Pentru platile in rate Credite Europe Bank a introdus pe piata cardurile de credit Card Avantaj. Persoanele ce detin carduri (Visa sau Mastercard) pot achita intre 1 si 4 rate fixe fara dobanda sau plata integrala pentru orice cumparatura efectuata la CBMania.ro doar prin sistemul online.

Pentru a plati cu cardul online, selectati ca metoda de plata optiunea Credi Card / Debit Card (MobilPay). Plata va fi procesata direct de catre banca emitenta, Credite Europe Bank, prin intermediul platformei de plati. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.

Mai multe informatii, modalitati de obtinere a cardului sau raportare a unor nereguli va rugam contactati serviciul de relatii al bancii la numerele de telefon: 0750.000.000, 0801.000.000 (apelabil din reteaua fixa Telekom) sau online accesand site-ul bancii.


Card de cumparaturi Bonus CardGARANTI BANK – Bonus Card

Pentru platile in rate Garanti Bank a introdus pe piata cardurile de credit Bonus Card. Persoanele ce detin carduri (Mastercard) pot achita intre 1 si 4 rate fixe fara dobanda sau plata integrala pentru orice cumparatura efectuata la CBMania.ro doar prin sistemul online.

Pentru a plati cu cardul online, selectati ca metoda de plata optiunea Credi Card / Debit Card (MobilPay). Plata va fi procesata direct de catre banca emitenta, Garanti Bank, prin intermediul platformei de plati. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.

Mai multe informatii, modalitati de obtinere a cardului sau raportare a unor nereguli va rugam contactati serviciul de relatii al bancii la numerele de telefon: 021.208.6290 (apelabil din orice retea de telefonie) sau online accesand site-ul bancii.