Cosul DVS. este golHome Categorii Statii radio CB 27 Mhz Statie radio TTi TCB 660
Promotie Alan 42 cu antena radio CB Wilson Little Wil

Statie radio TTi TCB 660
Mareste imaginea


Statie radio TTi TCB 660

Pret: 318 Lei 270 Lei
Salvati: 15.00%


021\211.06.52
0727.355.790

+
-
Intrebati despre acest produs Recomanda

TTi TCB-660 statie auto cu functia Noise Blanker pentru reducerea zgomotului de fond si luminozitate reglabila pe 3 nivele.

  • Detalii produs
  • Caracteristici
  • Manual utilizare
  • Video
Modelul de statie CB al producatorului TTI, TCB-660, reprezinta modelul intermediar, ce contine cateva functii in plus, ce pot satisface cerintele clientului care are ceva cunostinte de radio transmisie si le poate folosi la capacitate maxima fara a fi nevoit sa citeasca in intregime manualul de utilizare.


Fata de modelele de baza, cei de la TTI au introdus cateva functii ajutatoare ce reusesc sa creeze un confort sporit si un semnal de emisie-receptie foarte bun. Sistemul NB, prescurtatea de la Noise Blanker, reuseste sa reduca zgomotul de fond intr-o proportie destul de mare, acesta fiind receptionat concomitent cu comunicatiile colegilor din trafic. Beep Tone reprezinta functia prin care utilizatorul este instiintat, la fiecare operatie, de utilizarea statiei radio CB. Totodata, functia de reglare a luminozitatii display-ului in trei nivele (puternic, scazut si oprit) se potriveste de minune cu ecranul de dimensiune medie.


Display-ul iluminat in culoare albastra al statiei TTi 660, afiseaza informatii necesare in utilizarea de zi cu zi a statiei de emisie receptie cum ar fi: numarul canalului utilizat, modul de banda in care functioneaza (preponderent in Europa se foloseste FM-ul)  si frecventa de tara utilizata. Acesta informatie este cruciala deoarece exista mai multe standarde de frecventa cu diferente de 5 Khz ce pot afecta serios atat transmiterea cat si receptia mesajelor. Butoare de volum si de squelch sunt mari, fabricate dintr-un plastic placut la atingere ce ofera o experienta buna si o utilizare cat mai eficienta. Restul de butoane sunt fabricate dintr-un material moale si vin standard iluminate pentru a usura si a oferi o comoditate sporita in schimbarea canalelor.


Pentru o experienta cat mai buna si o raza de acoperire cat mai extinsa in utilizarea statiei radio TTi TCB 660, se recomanda utilizarea unei antene cu o dimensiune de peste 1 m si o suprafata plana de cel putin 1 mp. Dimensiunile reduse o recomanda pentru utilizarea intr-un autoturism unde sunt indeplinite conditiile monturii magnetice. Alimentarea acestor statii radio CB se realizeaza de cele mai multe ori de la priza de bricheta de 12 V din interiorul autoturismului. O parte din masini nu ofera un curent de buna calitate, fara brum (brum-ul este acel sunet de fond produs de alimentare). De aceea recomandam utilizatorilor sa ia in considerare si alimentarea direct de la baterie cu precizarea necesitatii (se recomanda pentru a preveni eventualele neplaceri/accidente) montarii unei sigurante pe cablul de alimentare + (de culoare rosie) a unei sigurante cu amperaj dublu fata de consumul statiei radio CB.

Caracteristici Principale:
- Multiple standarde de tara
- Display LCD multifunctional iluminat
- Ecran cu Dimmer (reducerea intensitatii luminozitatii)
- Afisare canal
- Scanare canale
- Beep Tone (on / off)
- Buton de comutare banda (FM / AM)
- Circuit PLL (Phase Locked Loop) pentru controlul frecventei
- Last Channel Recall (LCR, ultimul canal pe care am activat)
- Time Out Timer (TOT, oprirea automata a transmisiei dupa 3 minute)
- Canale de urgenta 9 / 19
- Squelch manual
- Blocarea butoanelor atat de pe statie cat si de pe microfon.
Caracteristici generale
Producator TTi
Putere 4 watti
Canale 40
Interval frecventa(MHz) 26.96 - 27.99125 MHz
Tip microfon 6 pini
Tensiunea de alimentare 13.2V±15%
Dimensiuni 140(W)×186(L)×37(H)
Informatii suplimentare

Sensibilitate: 0.7?V pentru 10 dB SINAB in modul AM
0.5?V pentru 20 dB SINAB in modul FM
Rejectia canalului adiacent: 60 dB
Controlul frecventei: PLL Synthersizer
Greutate: 990 gr.
Puterea de iesire audio: 2.0 W

 

Pachetul contine:
Statie radio TTi TCB-660
Microfon statie radio
Suport microfon
Suport montare statie
Cablu de alimentare
Manual de utilizare in limba romana

Descriere video Statie radio TTi TCB 660


Contact | Cum cumpar | Statii radio | Ne gasiti pe Google+