Coşul tău este gol!

TOATE CATEGORIILE

Categorii

Pachet statie radio CB Cobra 75 ST cu antena Wilson Little Wil si pad magnetic

Pachet statie radio CB Cobra 75 ST cu antena Wilson Little Wil si pad magnetic
Pachet statie radio CB Cobra 75 ST cu antena Wilson Little Wil si pad magneticPachet statie radio CB Cobra 75 ST cu antena Wilson Little Wil si pad magneticPachet statie radio CB Cobra 75 ST cu antena Wilson Little Wil si pad magnetic
Preţ: 709 Lei628 Lei

Acest pachet include urmatoarele produse:


*Alegeti dimensiunea:

Cant:  
Comanda telefonic:
021.211.06.52 / 0727.355.790

Pachetul promotional este format dintr-o statie CB Cobra 75 ST, un model foarte compact ce iese din tiparul statiilor clasice prin pozitionarea tuturor comenzilor si a display-ului direct pe microfon. Astfel, utilizatorul poate monta unitatea centrala oriunde in habitaclu, firulu foarte lung al microfonului oferind o mobilitate foarte buna. In aceeasi nota, antena CB Wilson Little Wil are dimensiuni reduse, inaltimea tijei fiind de doar 915 mm dar cu performante comparabile cu antenele din segmentul superior. In plus, pentru a asigura o protectie suplimentara elementelor de caroserie in pachet este inclus si un pad magnetic.

Pentru mai multe informatii, exista posibilitatea accesarii paginii produselor printr-un simplu click pe denumirea acestuia din sectiunea "Acest pachet include urmatoarele produse"!