Coşul tău este gol!

TOATE CATEGORIILE

Categorii

Pachet statie radio CB Alan 52 cu antena CB Wilson Little Wil, casti Bytrex BA31 si pad magnetic

Pachet statie radio CB Alan 52 cu antena CB Wilson Little Wil, casti Bytrex BA31 si pad magnetic
Pachet statie radio CB Alan 52 cu antena CB Wilson Little Wil, casti Bytrex BA31 si pad magneticPachet statie radio CB Alan 52 cu antena CB Wilson Little Wil, casti Bytrex BA31 si pad magneticPachet statie radio CB Alan 52 cu antena CB Wilson Little Wil, casti Bytrex BA31 si pad magneticPachet statie radio CB Alan 52 cu antena CB Wilson Little Wil, casti Bytrex BA31 si pad magnetic
Preţ: 708 Lei621 Lei

Acest pachet include urmatoarele produse:


*Alegeti dimensiunea:

Cant:  
Comanda telefonic:
021.211.06.52 / 0727.355.790

Pachetul promotional format dintr-o statie radio CB Alan 52 Multi, o antena CB Wilson Little Wil, o pereche de casti BA31 si un pad magnetic include cam toate accesoriile de care ar avea nevoie un utilizator. Astfel, indiferent de spatiul din habitaclu, statia se va incadra perfect datorita dimensiunilor reduse si a gradului de portabilitate foarte mare. Antena recomandata are performante de nivel mediu astfel incat functionarea impreuna cu statia ofera utilizatorului o experienta de invidiat. Din ce in ce mai multi clienti ce achizioneaza statii au familii si implicit in timpul deplasarii cu autoturismul, acestia se vor regasi printre pasageri. Din acest motiv oferim setul de casti cadou pentru a satisface atat nevoia conducatorului de a comunica in CB cat si a oferi confortul si linistea pasagerilor. In plus, pentru a proteja cat mai bine vopseaua elementelor de caroserie, se ofera un pag magnetic.

Pentru mai multe informatii, exista posibilitatea accesarii paginii produselor printr-un simplu click pe denumirea acestuia din sectiunea "Acest pachet include urmatoarele produse"!