Am zis cu totul altceva , dar nu-i nimic, am sa repet. De test era vorba de
http://www.bitelectronic.ro/alan-midlan ... obila.html care are un pret de 244 lei si mult mai multe functii decat majoritatea din segmentul ei, inclusiv putere marita. Insa pentru cei care au nevoie de scule profesionale intradevar recomandam cei mai bun. Am avut anul trecut pe cineva care a folosit la nivel profesional statii care nu-si aveau rostul in respectiva utilizare, iar dupa ce ei au trecut printr-o intamplare tragica au decis sa schimbe statiile utilizate. Acum totul e OK, si poate si din cauza lor. Nu uita ca in zona profi sunt marci care au revolutionat comunicarea radio, ba chiar au inventat-o, iar preturile nu sunt nici pe departe mici, insa chestia cu exagerarea e de alt domeniu. In jurul nostru sunt servicii, companii, firme de tot felul care folosesc modele profesionale, insa doar asa si in astfel de situatii se regaseste utilitatea deci si raportul pret/fiabilitate.
Dar, noi vorbim de utilizare ocazionala, nu ? In acest caz putem incerca tot felul de marci si modele deoarece la acest nivel diferente dintre o statie profesionala si altele trei la pret de una sunt relativ mici.