coniasi scrie:
bavaria scrie:
Si eu sunt total de acord ca si canalul 23 sa fie doar expre pt.bucuresti si 22 sa ramana pt restul tarii.
Trebuie doar sa incepem sa anuntam si noi cei din Bucuresti pe canalul 22,sa facem gen anunturi sa initieam deja canalul 23 nu mai pt.Bucuresti.
Crezi ca-i opreste ceva sa emita cu puteri mari in 23? Sau sa emita la fel de multi in 23 ca in 22? Solutia este reducerea puterii de emisie la 4W cat este legal! Parerea mea!
Daca am reduce toti la 4W, inseamna ca ne-am auzi fix pana in partea dreapta. Vorbeam ieri cu cineva de la Pro TV (el), din obor (eu) - distanta de max. 1 - 1.5 KM. Eu dadeam cu 18 (aveam motoru' oprit) si el dadea cu 4-5. Ma auzea lacrima, insa il receptionam de parca emitea din bunker. Daca fiecare ar astepta sa vorbeasca celalalt, daca am invata sa dam cu "BREAK"-ul cand avem nevoie de ceva, si daca ne-am calibra toti antenele, cred ca ar fi alta treaba. Haideti sa incercam sa mutam bucurestiul in 23 sau 24, si sa ne comportam politicos in FM. Sa incercam sa nu mai injuram, sa nu mai tinem canalele de info ocupate petntru conversatii private. Avem canale disponibile de la 1 la 40, majoritatea fiind goale.
Daca ne punem in minte sa facem haos in FM, e foarte simplu, insa atunci, la ce ne mai folosesc statiile?! Ca sa ne distram, incurcandu-i pe altii?
Haideti sa ne AJUTAM unii pe ceilalti, si sa investim niste bani in mod util.
(scuze de off-topic)
On topic:
Intr-un oras ca Bucurestiul, nu ai ce sa faci cu 4W. Insa daca ai bun-simt, poti sa ai si 1000W, pentru ca ii ajuti pe ceilalti.
Inca ceva: Cei cu statile fixe, cu puteri relativ mari, si cu antene smechere, ne ajuta. Nu ii mai injurati, pentru ca, probabil, intr-o buna zi veti avea nevoie de ei.