Corect!
Noi suntem(si aici ma refer la posesori de autoturisme) la inceput si ca peste tot conteaza startul.Acesta amploare in randul posesorilor de masini mici in domeniul CB a crescut din momentul in care au aparut noile modele de radar.
Mai vechi utilizatori de CB(soferi de tir si autocar) au ceva experienta in acest domeniu si isi aduc aminte cu nostalgie de inceputuri,de la ei am putea invata mai multe,pacat ca nu avem si noi membri pe acest forum,sau poate avem
Crede-ma "Marius" daca toti cei care au si folosesc statile CB si-ar spune experientele si povestile cu si despre acest domeniu am mai invata si noi ceva,iar datorita lor NU am mai repeta si noi greselile lor,dar asa....dam si noi cu capul de prag si invatam singuri.Pacat ca nu toti isi inpartasesc experientele traite.
IMI cer Scuze ca sunt off topicConsider ca in acest sens aici pe acest forum vor gasi informatile de care au nevoie in acest domeniu,ca peste tot inceputul este greu dar daca fiecare isi va aduce aportul cu mai mica sau mai vasta experienta in ale CB-ului viitori posesori de stati cb ar sti ce au de facut,ce sa cumpere,de unde,si mai ales
cum sa foloseasca si sa vorbeasca pe statie.
Din acest motiv va rog sa dati o mana de ajutor in acet sens