Coşul tău este gol!

TOATE CATEGORIILE

Livrare

Cumparatorul are la dispozitie in momentul lansarii unei Comenzi doua optiuni prin care poate sa intre in posesia Bunurilor: ridicarea de la sediul companiei sau livrarea prin curierat rapid. Comanda se poate ridica si de la sediul companiei din Str. Mihai Eminescu Nr.121 Sector 2 Bucuresti, ce nu implica nici un cost suplimentar. Programul de ridicare al comenzilor de la sediu este:

Luni – Vineri intre orele 09.00 – 18.00;
Sambata intre orele 09.00 – 13.00


Livrarea prin curierat rapid implica un cost de 15 lei pentru colete cu greutatea de maxim 1 kg, livrate in orice localitate din  tara.
Pentru coletele ce depasesc greutatea de 1 kg, se percepe o taxa de 0.87 lei pe fiecare kilogram suplimentar.

Pentru comenzile de peste 399 lei, livrarea este gratuita.

Durata de livrare este de maxim 2 zile lucratoare de la confirmarea Comenzii in conditii de clima si temperaturi normale. In situatii nefavorabile precum inundatii, drumuri inchise, ninsori abundente sau orice alte fenomene meteo/ climatice neprevazute durata de livrare a Comenzii poate creste. 

In majoritatea cazurilor insa, pentru Comenzile lansate si confirmate pana in ora 15.00 in zilele lucratoare (deci fac exceptie zilele de Sambata si Duminica), livrarea se va face in urmatoarea zi lucratoare. Comenzile confirmate vor fi livrate exclusiv in Romania.

BIT ONLINE SRL nu poate fi tras la raspundere pentru eventualele neplaceri / pagube materiale cauzate de intarzierea livrarii peste termenul mentionat mai sus.