Coşul tău este gol!

TOATE CATEGORIILE

Garantia calitatii

COMANDA CU INCREDERE
Alaturi de dvs. De 9 ani! Magazinul CBMania.ro are un istoric de invidiat in domeniul radio comunicarii fiind lansat acum aproximativ un deceniu. Inca din 2006 suntem in acceasi locatie, cu aproximativ aceeasi echipa de vanzari si service oferind zi de zi servicii de suport la cele mai inalte standarde prin care satisfactia clientilor este garantata.

PLATA RAMBURS
Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii comisionarului sau agentului in momentul in care produsele intra in posesia clientilor. Datorita unei retele existense la nivel national a firmei de curierat Fan Courier putem expedia colete oriunde pe teritoriul tarii.

PLATA CU CARDUL
Clientii nostri pot beneficia acum de beneficiile si siguranta platilor online cu cardul bancar prin intermediul platformei securizate MobilPay. In plus, posesorii de Card Avantaj, Star BT sau Bonus Card pot achizitiona orice produs / serviciu de pe CBMania.ro in maximum 4 rate (pentru o suma de minimum de 100 lei).

LIVRARE A DOUA ZI
Pentru produsele comandate ce se regasesc in stoc se asigura un timp de livrare de pana la 24 ore daca comanda este lansata in prima parte a zilei, pana in ora 15.00, si 48 de ore daca comanda este lansata in a doua parte a zilei, dupa ora 15.00 In acest fel produsele vor ajunge intr-un interval de timp destul de mic in posesia clientilor.

Pentru comenzile de peste 399 lei, livrarea este gratuita.

ASISTENTA PROFESIONISTA
Avand o experienta de aproape 10 ani in comercializarea, reglarea, instalarea si calibrarea echipamentelor de comunicatii radio, specialistii CBMania.ro va pot oferi cele mai bune solutii al probleme dumneavoastra atat telefonic cat si online prin intermediul suportului online prezent pe site.