|
Este o alegere buna...ai cumparat-o deja? -ca si baza magnetica as zice sa pui una de 140mm si daca nu gasesti ia macar de 120. -este bine si la bricheta dar sfatul meu este sa faci legatura direct de la baterie este mult mai bine asa si daca NU ma insel ai bateria masini in fata la motor,deci NU depasesti cei 3metri. -ca loc de montare ideal ar fi undeva pe consola centrala in dreapta,lateral. Mai precis:pe scaunul pasagerului dreapta daca stai,in stanga piciorului ai consola,corect?undeva acolo in asa fel in cat sa nu deranjeze la culisarea scaunului nici in fata sau spate si sa ai si tu ca sofer un bun control asupra ei! Ca un sfat de la mine ce pot sa zic eu sunt fan al Marci MIDLAND,tu hotarasti cat vrei sa investesti si daca te uiti pe sait ai sa vezi cateva pachete(statie+antena) la preturi raport calitate mai mult de cat rezonabile din punctul meu de vedere.
_________________ Never drive faster than your guardian angel can fly... *YO3INQ*http://www.qrz.com/db/YO3INQ Portabil:WouxunKG-UV2D+MotorolaGP340 HomeBase: DiamondX-510+ALINCO,DMV-330+YAESU FT-8800+Proxel SX-600 Mobil: Midland248XL+AlanS9+140DV Motorola340+120DV+Midland VH2
|