Coşul tău este gol!

TOATE CATEGORIILE

Comentarii recente
 1. Friday, Sep 18, 2015Comment by CBmaniaReview statie radio CB Maxon CM10
  Poate aveti alt model de CM10, va rog sa ne trimit...
 2. Friday, Aug 21, 2015Comment by clauReview statie radio CB Maxon CM10
  salut cum ai facut "reajustare foarte simpla a pr...
 3. Wednesday, Apr 8, 2015Comment by CornelStatiile radio CB, salveaza bani si timp
  Timpul ca timpul...da banii de pe amenzi ii salvea...
Postari recente
 1. Detectoarele radar de la Whistler Data: 29-06-2018
  Detectoarele radar sunt dispozitive care detecteaz...
  Scris de CBMania
 2. Oferta de Craciun la CBMania Data: 18-12-2015
  CBMania a ales 40 dintre cele mai cautate produse ...
  Scris de CBMania
 3. Black Friday la CBMania Data: 18-11-2015
  Acum este momentul potrivit pentru a va face cadou...
  Scris de CBMania

Detalierea conceptului de "Produse Resigilate"

Data: 04-12-2014 | Scris de CBMania|0 comentarii

In Romania, moda produselor resigilate a aparut relativ recent situandu-se inca la un nivel foarte scazut in comparatie cu restul tarilor dezvoltate.

Pentru ca de cele mai multe ori, clientii se tem sa cumpere astfel de produse, este necesar sa explicam ce sunt ele. De la inceput trebuie sa va spunem ca este functioneaza la fel ca un produs ”sigilat”, nu exista defecte sau alte probleme care sa va afecteze. 
Produsele resigilate, sunt produse noi al caror ambalaj a fost deschis, ce se afla in perfecta stare de functionare, care nu au fost folosite sau care au fost folosite foarte putin.
In categoria produselor resigilate intra produse ce au fost expuse in showroom, produse care au fost desfacute pentru un review, poze, filme de prezentare. De asemenea, in aceasta categorie intra produse care au ambalajul deteriorat din cauza transportului sau marfuri care s-au intors de la alte magazine pentru ca nu au fost vandute in timpul de derulare al contractului cu producatorul sau importatorul.
Vom detalia in cele ce urmeaza cateva avantaje de care puteti beneficia daca achizitionati un echipament resigilat:
1. Pretul. Intotdeauna atunci cand vorbim de un produs resigilat, pretul va fi semnificativ mai mic fata de al unuia nou. La majoritatea comerciantilor preturile se stabilesc in functie de gradul de uzura al echipamentului. Site-ul CBMania.ro ofera discount in raport direct cu stocul existent. CBMania.ro nu comercializeaza produse resigilate decat daca intre un produs nedesfacut si cel resigilat nu exista nicio diferenta vizibila si de functionalitate. Produsele resigilate NU sunt produse second hand sau reconditionate.
Produsele care prezinta semne de uzura sunt comercializate separat ca produse second hand si sunt semnalizate ca atare.
2. Garantia calitatii. Absolut toate produsele resigilate sunt verificate de catre departamentul tehnic. In acest fel, orice problema atat de natura tehnica, cat si de programare poate fi evitata, iar dumneavoastra va puteti bucura de achizitia facuta.
3. Garantia de conformitate. Produsele resigilate beneficieaza de aceeasi perioada de garantie ca produsele noi. In plus, pentru a convinge clientii de calitatea produselor comercializate CBMania.ro ofera extra 30 zile, deci doi ani si o luna pentru orice produs resigilat vandut.
In concluzie, produsele resigilate nu sunt o incercare de a scapa de gunoaie, ci o oportunitate pentru client de a achizitiona un produs la un pret sensibil mai mic, in aceleasi conditii ca si un produs nou.

 

Articole asemanatoare

  Adauga comentariu