Coşul tău este gol!

TOATE CATEGORIILE

Comentarii recente
  1. Friday, Sep 18, 2015Comment by CBmaniaReview statie radio CB Maxon CM10
    Poate aveti alt model de CM10, va rog sa ne trimit...
  2. Friday, Aug 21, 2015Comment by clauReview statie radio CB Maxon CM10
    salut cum ai facut "reajustare foarte simpla a pr...
  3. Wednesday, Apr 8, 2015Comment by CornelStatiile radio CB, salveaza bani si timp
    Timpul ca timpul...da banii de pe amenzi ii salvea...
Postari recente
  1. Detectoarele radar de la Whistler Data: 29-06-2018
    Detectoarele radar sunt dispozitive care detecteaz...
    Scris de CBMania
  2. Oferta de Craciun la CBMania Data: 18-12-2015
    CBMania a ales 40 dintre cele mai cautate produse ...
    Scris de CBMania
  3. Black Friday la CBMania Data: 18-11-2015
    Acum este momentul potrivit pentru a va face cadou...
    Scris de CBMania

De acum puteti plati cu cardul la CBMania.ro

Data: 23-04-2015 | Scris de CBMania|0 comentarii

CBMania.ro vine mai aproape de clientii sai si le ofera incepand cu marti, 21 aprilie o noua facilitate. Impreuna cu partenerul nostru MobilPay am implementat plata cu cardul, dandu-le posibilitatea de a avea mai multe alternative atunci cand vine vorba de plata produselor. Se accepta toate tipurile de card, iar plata se poate face de pe orice device cu conexiune la internet—laptop, PC, telefon smart sau tableta.

Sistem securizat de plati online cu cardulCBMania.ro vine mai aproape de clientii sai si le ofera incepand cu marti, 21 aprilie o noua facilitate.

Impreuna cu partenerul nostru MobilPay am implementat plata cu cardul, dandu-le posibilitatea de a avea mai multe alternative atunci cand vine vorba de plata produselor. Se accepta toate tipurile de card, iar plata se poate face de pe orice device cu conexiune la internet—laptop, PC, telefon smart sau tableta.

 

Odata cu implementarea noului sistem de plata, clientii CBMania vor putea achita produsele in maximum 4 rate fara dobanda, daca sunt posesori ai cardurilor StarBT, Bonus Card sau Card Avantaj.

Plata in rata cu cardurile de cumparaturi starbt, card avantaj si bonus card

Plata cu cardul nu va implica plata niciunui comision din partea clientilor. Plata este foarte sigura din toate punctele de vedere. MobilPay este cea mai mare furnizor de servicii de acest tip din tara, fiind cel mai de nadejde partener pe care CBMania.ro il putea gasi pentru clientii sai. In momentul in care este selectata plata cu cardul ca varianta de plata, clientii vor fi redirectionati catre pagina 100% securizata a MobilPay. De asemenea, este utilizat mediul de tranzactionare 3D Secure, care garanteaza siguranta transferurilor bancare.

 

Inca o data CBMania, care este impreuna cu clientii sai de aproape 10 ani isi demostreaza grija fata de acestia, cautand in permanenta solutii pentru a le facilita alegerile. Increderea cu care am fost creditati de un deceniu, ne face sa mergem mai departe si sa ne dorim sa le oferim si mai mult clientilor nostri!

 

SC Bit Online SRL

Showroom: Str. Mihai Eminescu, nr. 121, Sector 2, Bucuresti

Tel: 021/2110652; 0727355790

Tag-uri:

Articole asemanatoare

    Adauga comentariu