Cosul DVS. este golHome Articole
Promotie Alan 42 cu antena radio CB Wilson Little Wil

Articole

Review statie CB Bytrex Pro-M4 HP

Email Imprimare
Statie CB Bytrex Pro-M4 HP - Evaluare

Statie_radio_bytrex_Pro_M4
Am avut la dispozitie o luna pentru efectuarea unor teste la aceasta statie. Testarile am inceput cu studiul schemei electronice, cu masuratori in laborator cu aparatura profesionala. Statia a fost montata pe o masina Seat Cordoba, cu o antena cu talpa magnetica ML145 bine calibrata.
Primele impresii:
Examinarea exterioara a statiei: Statia are dimensiuni medii, ceea ce ofera avantajul, ca organele de acord sunt mai accesibile si mai usor de manevrat. La prima vedere statia ne surprinde cu simplitatea si robustetea designului. Pe panoul frontal se gasesc comenzile strict necesare, fara sa se faca rabat la functionalitate.
Citeşte...
 

Review statie PMR TTi TX-1446

Email Imprimare
Statie radio portabila TTi TX-1446 PMR – Evaluare

tx1446_1Inca o luna trece si o noua statie portabila PMR-446 este lansata pe piata. Era o dupa-amiaza plictisitoare cand Adam de la 121radio.co.uk mi-a dat mesaj pe MSN, intrebandu-ma daca sunt interesat sa scriu despre nou model profesional 446 numit TTi TX-1446. Bineinteles ca eram interesat! Dupa ce m-am uitat la informatiile de pe site mi-am dat seama de ce noul radio era atat de asteptat!
Pe piata de profil, deja suprasaturata, TTi TX-1446 apare ca o schimbare binevenita pentru cei care s-au pacalit cu statii ca de jucarie, cum ar fi cele oferite de Argos in UK.  PMR-446 este o alternativã viabilã la echipamentele scumpe de radio autorizat care ar putea costa cu usurintã sute de lire sterline pe an si prezinta si restrictii de utilizare. Principala problemã cu linia 446 a fost lipsa de echipamente de calitate pentru asa-numita utilizare "business class". Sigur cã multe dintre aparatele de radio de astãzi functioneazã bine, chiar si cele mai ieftine modele, dar calitatea constructiei nu se ridica la rigorile de zi cu zi dintr-un santier sau magazin. Priviti TX-1446, acesta aratã diferit si prezinta aspectul si caracteristicile unui aparat de radio de 300 de lire sau mai mult, dar vine la un pret de aproximativ trei ori mai mic.
Citeşte...
 

Review statie CB Maxon CM10

Email Imprimare
Statie Maxon CM10 Multi Standard CB – Evaluare

cm10_1Statia Maxon CM10 Multi Standard este un nou design de la Maxon CIC si este destinata pietii Europene, ridicandu-se la standardele CEPT. De asemenea ea se potriveste oricaror standarde nationale, avand mai multe sisteme pre-setate, ce pot fi activate prin intermediul panoului frontal. Modelul de baza ofera 8 sisteme nationale pre-setate.
Accesarea unul link intern (Optiunea 1) trece unitatea pe configuratia Export si permite accesarea unei game mai largi de frecvente. Acest lucru permite o acoperie mai buna a benzilor 10 si 11 HF si dubleaza optiunile de selectare a tarii, rezultand un total de 16 grupuri. Trebuie subliniat ca prin acest lucru se anuleaza garantia CM10.
Maxon CM10 face o prima impresie foarte buna prin prisma exteriorului compact, bine finisat si prin simplitatea panoului frontal. As putea spune ca este un design minimalist dar sunt numeroase functii ascunse ce vor fi accesate in timp.
Citeşte...
 

Review statie CB President Walker

Email Imprimare
President Walker European Multi Standard CB Radio – Evaluare

walker_1Au trecut 25 de ani de cand primul radio CB a fost legalizat în Marea Britanie. Ati putea spune ca s-au schimbat prea multe lucruri si ca magia s-a pierdut atunci când vine vorba de primit semnale indepartate prin eter. Cu toate acestea statiile CB sunt încã cu noi desi numãrul de utilizatori a scãzut semnificativ. Acest lucru a avut ca efect reducerea numarului de echipamente noi disponibile pe piatã.
Datoritã legalizarii radiourilor multi-standard, care pot fi ajustate pentru a se potrivi tuturor tarilor  Europene la simpla apãsare a unui buton,  incepem sa vedem modele noi introduse de catre marii producatori. Unul dintre ei este PRESIDENT si, în timp ce produsele lor au fost furnizate in liniste prietenilor nostri europeni in ultimii ani, gama lor de produse a lipsit in mod oficial din Marea Britanie. Dupa toti acesti ani, PRESIDENT s-a întors în sfârsit în Regatul Unitsi a introdus douã statii multi-standard legale, modele Walker si Johnson II, ambele martore la aniversarea a 25 de ani de radio CB in Marea Britanie!
Citeşte...
 

Review statie CB Alan 48 Excel

Email Imprimare
Midland Alan 48 Excel Multi radio CB – Evaluare

Am un Midland Alan 48 Excel Multi de aproape un an. L-am folosit ca pe statie de baza, conecatata la  un A99 Solarcon (Antron 99). Eu lucrez foarte mult de acasa si îmi place sa am un radio CB în fundal în timp ce lucrez.
Configurarea initiala a aparatului de radio a fost foarte simpla. Nu trebuie sa cititi manualul de instructiuni pentru a folosi radioul cum il scoateti din cutie. Despachetati-l, conectati-l si incepeti sa cautati posturi.
alan48_excel_1
Butoane rotative:
* Canal de selectie
* Volumul (ON / OFF) INNER
* Squelch OUTER
* Mic Gain INNER
* RF Gain OUTER
Citeşte...
 
Pagina 1 din 5

Contact | Cum cumpar | Statii radio | Ne gasiti pe Google+